TEOG sınavına çocuklarınız hazır mı?

Yaklaşan TEOG sınavı öncesi Milli Eğitim Bakanlığı 2014 – 2015 TEOG sınav tarihlerini açıkladı. TEOG sınav tarihleri için net bir gün vermeyen Milli Eğitim Bakanlığı, kesin tarihleri resmi web sitesinden açıklayacağını duyurdu. Milli Eğitim Bakanlığı, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında düzenlenen sınavlardan 1. dönem sınavının Kasım ayında yapılmasının planlandığını ve 2. dönem TEOG sınavının ise Nisan ayının son haftasında gerçekleştirileceğini belirtti.

İşlenen tüm ders konularından sorumlu olacak olan öğrencilerimizin artık eksiklerini büyük oranda tamamlamış olmaları gerekiyor. Sınav stresinin arttığı şu zamanlarda birkaç küçük tavsiye de bizlerden siz değerli veli ve öğrencilerimize gelsin istedik.

Büyük özverilerle yetiştirdiğiniz çocuğunuzun, kaliteli bir liseye yerleşebilmesi için okulların başlangıcından itibaren hep birlikte bir mücadele içerisindeyiz. Biz Okulistik olarak öğrencilerimizin okuldaki derslerine en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Gerek tekrar konu anlatımları gerekse soru çözümü videoları ile öğrencilerimizin hep yanındayız. Sizin ücretsiz veli üyeliğiniz rehberliğinde çocuklarımızı hem eğitsel hem de psikolojik anlamda sınava hazırlayabiliriz. Yaptığımız konu testleri ile yetersiz oldukları konuları belirlemelerine ve tekrar etmelerine olanak tanıyoruz. Ders içeriklerine uygun eğitsel oyunlarla eğlenerek öğrenmelerini ve sınavlarında başarılı olmalarına yardımcı oluyoruz.

TEOG sınavı öncesi öğrencilerimiz için eğitim yılı boyunca 6 online hazırlık sınavı ve 6 online değerlendirme sınavı yayımlıyoruz. Her sınavda Okulistik’te yer alan tüm derslerin, sınav tarihine dek işlenen konularıyla ilgili sorulara yer veriyoruz. Okulistik’teki sınavlara katılan her öğrencimiz için de ayrıntılı bir ölçme değerlendirme raporu sunuyoruz. Bu rapor çocuğunuzun yeniden katılması gereken öğrenme süreçleri ve konularla ilgili ayrıntıları içeriyor.

Siz de büyük özverilerle yetiştirdiğiniz çocuğunuzun kaliteli bir lisede başarılı bir öğrenci olarak eğitim hayatına devam etmesini istiyorsanız Okulistik ile temel eğitimine katkıda bulunabilirsiniz. Üstelik şimdi ayda 6 TL bile olmayan fiyat avantajıyla.

Tüm öğrencilere şimdiden başarılar dileriz.

 

2 Comments On This Topic
  1. SERHAT
    9 years ago

    Ben prof.dr.erol güngör ortaokulunda okuyorum sınav solduk ama sonuçlarını bulamadım lutfen yardımcı olun

  2. Okulistik Destek
    9 years ago

    Merhaba Serhat,
    Sınav sonuçları, optik formlar merkezimize ulaşır-ulaşmaz okul geneli analiz edilerek hemen yayınlanmaktadır. Türkiye geneli analiz ise sınav tarihinden bir (1) hafta sonra yapılarak sonuçlar okulistik.com’da açıklanmaktadır. Sürekli okulistik.com’u takip edebilirsin.

    23 Ekim 2014, 1. Değerlendirme Sınavı’nın Türkiye geneli sonuçları 30 Ekim akşamı analiz yapılarak 1 Kasım günü sistemde yayınlanacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir