E-eğitimin öğrencilerin okul motivasyonuna katkısı nelerdir?

Milli Eğitim Bakanlığı kazanımlarına ve yapılandırmacı öğretim modeline uygun olarak hazırlanan Okulistik, öğrencilerin internet üzerinden ulaşabileceği bir eğitim ve öğrenme platformudur. Okulistik’in birçok ayrıcalıklarla sağlamış olduğu online eğitim sisteminden ilkokul 1. sınıftan 4. sınıfa, ortaokul 5. sınıftan 8. sınıfa kadar bütün öğrenciler yararlanabilir. Öğrencilerin hem okul başarısına katkı sağlayan hem de okul motivasyonlarını yükselten Okulistik; öğrencilerin aileleri, görevli öğretmenler ve eğitim yöneticileri tarafından da kullanılabilmektedir.

Okulistik’te yer alan öğretim programlarının ve ders içeriğinin sürekli olarak internet ortamında bulunması ve öğrencinin bu öğrenim programına her an istediği yerden ulaşabiliyor olması öğrencinin okul motivasyonunu arttırmada birebir rol oynar. Çünkü öğrenci bu sayede dersi sürekli tekrar edilebilme olanağına sahip olur. Ayrıca içeriklerin görsel ve işitsel zenginliği anlaşılırlığı kolaylaştırmaya yönelik katkı sağlar. Bu da güçlü bir motivasyonu ve başarıyı beraberinde getirir.

Geleneksel eğitim anlayışından farklı olarak e-eğitim sisteminin merkezinde çocuğunuz yer alır. Ders esnasında anlaşılamayan veya tekrar edilmesi gereken pek çok ders zamandan ve mekandan bağımsız olarak Okulistik’te öğrenilebilir.

Çocuğunuzun okul motivasyonunu arttırmak için e-eğitimin sağlayacağı bir başka ayrıcalık ise Okulistik sisteminde sizinde ebeveyn olarak ücretsiz bir “Veli Üyeliği” hesabınızın olacağıdır. Bu ayrıcalık sayesinde e-eğitimini sıkıca takip ettiğiniz çocuğunuzun en önemli motivasyon kaynağı yine sizin rehberliğinizde Okulistik sisteminde göreceği eğitimde gizli.  Okulistik’in güçlü ölçme ve değerlendirme sistemi ile çocuğunuzun eğitim durumu hakkında ayrıntılı raporlar alabilir, çocuğunuzun başarısını kutlayarak onun okul motivasyonuna da katkıda bulunabilirsiniz. Üstelik Okulistik’te veli üyelik sistemi tamamen ücretsizdir.

Çocuğunuzun okuldaki motivasyonu başarıyı da beraberinde getirecektir. Çocuğunuzun okul motivasyonuna katkı sağlayacak birçok etkileşimli ve canlandırmalı konu anlatımları, konu anlatımlarını pekiştirmek için oluşturulmuş çalışma kağıtları, elektronik kitaplar ve daha fazlası çocuğunuzun başarısı için Okulistik’te sizi bekliyor. Hemen şimdi çok özel fiyat avantajlarıyla Okulistik üyeliği oluşturabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir