E-eğitim sistemi başarıyı %100 artırır mı?

Çocuğunuzun okula başlamasıyla birlikte okul başarısının üzerinde rol oynamaya başlayan etkiler toplumun geniş bir kesimine yayılır fakat aile etkisi bütünüyle ortadan kalkmaz. Günün 24 saati içerisinde okuldaki ders saatlerinin miktarı göz önüne alınırsa çocuğunuz yaşamının dörtte üçünü aile içerisinde geçiriyor. Bu durum, okul yıllarında da çocuk-aile etkileşiminin öğrencinin başarısı için önemli olduğunu gösterir.

Başarının oluşumunda ikinci etken okul-öğretmen faktörüdür. Okul, bilgi ve kültürün genç kuşaklara sistemli bir şekilde aktarılmasında rol oynayan önemli bir kurumdur. Çocuğunuzun okulla ilişkisi başladığında ilk gördüğü ve karşılaştığı kişi öğretmenidir. Bu nedenle çocuğunuzun doğru okul ve öğretmen ile bir araya gelmesi başarının oluşumu için önem taşır.

Yukarıda paylaştığımız başarı etkenlerinin ışığında e-eğitimin çocuklarınızın başarısına nasıl yüzde yüz katkıda bulunacağını sizlere aktarmak istiyoruz.

E-eğitim zamana veya mekâna bağlı kalmayıp çocuklarınızın okuldan sonra eve geldiklerinde de İnternet üzerinden ulaşabilecekleri bir sistem olma ayrıcalığını taşır. Bu sistemi uygulayan Okulistik, çocuklarınızın okulda gördüğü temel dersleri tekrar edebilmelerini sağlar. Tekrar edilebilen derslerin avantajı çocuğunuzun anlamadığı ya da gözden kaçırdığı birçok noktayı yakalamasını sağlar. İşte bu avantaj sayesinde başarı yüzde yüz artar.

Okulistik, çocuğunuzun teori ve pratik arasındaki ilişkiyi soru çözümü videoları ile kavramasını sağlar. Nasıl mı? Okulistik’in e-eğitim sistemi içerisinde çocuğunuzun derslerde karşılaştığı birçok problem soru çözümü videoları ile çözüme kavuşur. Çocuğunuz bu sayede teori ile pratik arasında ilişkiyi kavrar. Siz de Okulistik sahibi olarak çocuğunuzun başarısına yüzde yüz katkıda bulunabilirsiniz.

Çocuğunuzun derslerindeki başarısına yüzde yüz katkı sağlayacağınız Okulistik avantajları henüz bitmedi! Bir başka avantaj Okulistik’te yer alan zengin görsel ve işitsel içerik yardımıdır. Bu zengin içerikler sayesinde çocuğunuzun e-eğitim hayatı daima daha çekici, zevkli ve anlaşılır hâle dönüşür. İşte şimdi e-eğitim ile yüzde yüz başarı artışı yakalamak mümkün!

Çocuklarınızın başarısı için yapacaklarımız konusunda Okulistik’te sınır yok, başarı çok! Çocuklarınızın okul başarısına yüzde yüz katkıda bulunmak için sizde şimdi bir Okulistik üyeliği açabilirsiniz. Ayrıca, velilere özel ücretsiz Okulistik Veli Üyeliği avantajını da unutmayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir